Tietoja meistä

Olemme pieni perheyritys, joka haluaa korostaa toiminnassaan vastuullisuutta. Second Hand -toiminta on lähellä sydäntämme, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme tavan shoppailla lasten muotia kestävästi. Inton Second Handissa laitetaan hyvä kiertämään!

Second Hand -verkkokaupan lisäksi pyöritämme kahta kivijalkamyymälää, jotka sijaitsevat Porissa ja Tampereella. Omaamme pitkän kokemuksen lastenvaatteiden kirpparitoiminnasta ja kivijalkamyymälämme ovat olleet toiminnassa jo lähes 10 vuoden ajan. Porin Lastenkirppis Pikkukarhusta löydät verkkokaupassa myynnissä olevien vaatteiden lisäksi myös muuta lasten kirppistavaraa. Tampereella sijaitseva kivijalkamyymälämme Lasten Into Second Hand & Shop palvelee asiakkaita Ratinan kauppakeskuksessa. Verkkokaupan Second Hand -tuotteet eivät ole myynnissä Tampereen kivijalkamyymälässä.

Kirppistoiminnan ohella toimimme myös uuden tavaran verkkokauppana osoitteessa www.lasteninto.fi. Verkkokauppa on erikoistunut erityisesti Muumi-tuotteisiin ja lastentarvikkeisiin. Intosta löydät laajan valikoiman lasten ja naisten vaatteita sekä laadukkaita leikkikaluja ja hoitotarvikkeita perheen pienimmille.

Myynnissä olevat Second Hand -tuotteet tulevat meille asiakkailtamme ostopalvelutoiminnan kautta. Jos olet kiinnostunut lastenvaatteiden ostopalvelutoiminnasta Tampereella tai Porissa, ota yhteyttä liikkeisiimme:

Lasten Into Second Hand & Shop (Tampere):

info@lasteninto.fi

puh. 044 9893141

Lastenkirppis Pikkukarhu (Pori):

info@lastenkirppispikkukarhu.fi

puh. 044 2013747